MENU
X

Stort udvalg af emhætter/emfang fra Silverline, se mere på www.silverline.dk - kontakt butikken for prisen på den ønskede emhætte på Tlf.: 48260735 eller på mail: salg@ilskob.dk

Når du har fundet den emhætte du ønsker, er du meget velkommen til at kontakte butikken for en pris!
Pris 0,-
Beskrivelse
Detaljer


Se hele Silverline's sortiment på www.silverline.dkSilverline levere alt i emhætter

Om Silverline

Silverline blev grundlagt tilbage i år 1994 i Tyrkiet med henblik på produktion af hårde hvidevarer. Det er et af de førende brands i verden inden for produktion og salg af hårde hvidevarer med speciale i emfang/emhætter.

Efter at have nået en årlig produktion på ca 1,5 millioner enheder, eksporterer Silverline nu sine produkter til mere end 70 lande i verden.

Silverline har bevist hvor pålidelig et brand det er efter at være blevet kronet med mange priser i forskellige fremtrædende europæiske projektkonkurrencer. Silverline har, som en af de førende virksomheder i branchen modtaget Red-dot, Plus X, IF Design og German Design Preis inden for innovation og design af hvidevarer.

Vi arbejder løbende på, at levere den bedste salgs- og eftersalgsservice gennem en effektiv kundeservice, med over 1200 ansatte verden over.