MENU
X

Nilfisk Støvsuger ELITE BMSU14P10A1

Super effektiv støvsuger fra Nilfisk.

  • Type: ................................................................................................................................. Almindelig støvsuger
  • Farve: ................................................................................................................................. Sort
  • Motoreffekt: ................................................................................................................................. 650 watt
  • Lydniveau: ................................................................................................................................. 73 dB(A)
  • Producent: ................................................................................................................................. Nilfisk
  • EAN nummer: ................................................................................................................................. 5715492189571
Førpris 2.699,-
Nu 2.159,20
Spar 539,80
Beskrivelse
Detaljer

Nilfisk Elite er den perfekte støvsuger, hvis du har brug for en stærk støvsuger, fremragende filtrering og brugervenlige funktioner.

Ergonomisk håndtag med fjernbetjening giver dig mulighed for at slukke maskinen og justere sugestyrken direkte på håndtaget.


En stigende tendens er, at flere og flere mennesker lider af forskellige former for allergi. For at sikre en optimal rengøring, er det derfor nødvendigt at øge fokus på de helt små partikler. Med Nilfisk Elite sikrer vi opsamlingen af støvet, sørger for en effektiv filtrering samt tilbageholdelse af de små partikler, inden vi blæser ren renset luft ud i rummet igen.


Hos Nilfisk vil vi sikre os, at dine rengøringsbehov bliver opfyldt. Vi koncentrerer os om at lave fremragende støvsugere. Uanset om du lige er flyttet hjemmefra, har en stor børnefamilie, er ung eller gammel, har Nilfisk den perfekte løsning for dig.
Her er et par ting, du bør vide, når du skal købe en ny støvsuger med et HEPA filter:

  • HEPA filter bør placeres efter motoren for at sikre, at udblæsningsluften er renset inden den sendes ud i rummet igen.
  • HEPA filterenheden og støvsugerkabinettet skal være fuldstændig tæt, således at den forurenede luft ikke blæses utilsigtet ud i rummet.

Nilfisk kalder denne HEPA-tætte konstruktion for Ultra+ Filtration.


En støvsuger med et godt HEPA filter og et HEPA-tæt kabinet, er en smule dyrere end almindelige støvsugere, men er en god investering for alle.
Ekstra høj rengøringsevne. Denne ydeevner opnås gennem optimering af hele maskinen uden at gå på kompromis med energiforbrug og brugervenlighed.


For at gøre Nilfisk Elite endnu nemmere at anvende, har vi udstyret støvsugeren med ClickFit på mundstykket.

Yderligere information

Tekniske informationer

Vægt: 7,2 kg.

Støvsugerpose, kapacitet: 2,1l

Sugeeffekt v./motor/mundstykke (W): 270/180

Spænding/frekvens (W): 220-240/50-60

Farve: metalisk sort

Dimensioner LxBxH (cm): 45x33x31

Max. effekt: 650

Lydniveau dB(A): 73

Støvfilter: HEPA 14