MENU
X

Morphy Richards 720512 12-in-1 Damp Renser

12-in-1 Steam Cleaner
Pris 999,-
Beskrivelse
Detaljer

Hold dine overflader omkring hjemmet rene, 12-i-1-damprenser dræber 99,9% af bakterierne.
Med både opretstående og håndholdt tilstand til en række forskellige anvendelser rundt om i hjemmet. I opretstående tilstand kan du bruge den praktiske tæppeflyvning til at skifte mellem hårde gulve og tæpper. Med et tryk på en knap kan du derefter konvertere produktet til håndholdt tilstand for at rengøre et væld af overflader, herunder: bordplader, fliser, ovne, grill, vinduer, bruserdøre, fugemasse, vandhaner, dræn og meget mere.
Den let aftagelige vandtank med stor kapacitet betyder, at du bruger mere tid på at dampe end at fylde op, og 30 sekunders opvarmningstid og 11 minutters driftstid betyder, at du ikke bliver ved med at vente. Rengøringsmidlet har et kabel på 5 m, så du kan rengøre store overflader uden at stoppe.
Med 12-i-1 damprenser fra Morphy Richards er det en leg at få en dyb rengøring omkring dit hjem.

12 i 1 funktionalitet
12-i-1 damprenseren gør nøjagtigt hvad den siger - tilbyder dig flere anvendelser i et apparat. Fra gulve til kogeplader, polstring til vinduer giver 12-i-1 damprenseren dig mulighed for at rengøre alt det følgende uden at købe flere apparater: hårde gulve, tæpper, arbejdsflader, bruserdøre, fliser, fugning, ovne kogeplader, grill, polstring, vandhaner, sanitetsartikler.
380 ml vandtank kapacitet
Den generøse 380 ml vandtank betyder, at du ikke behøver at fylde for ofte eller afbryde din rengøringsstrøm.
30 sekunders hurtig opvarmning
Damprenseren er 1600W, hvilket giver hurtig opvarmningstid og mindre tid til at vente på, at dit rengøringsmiddel bliver opvarmet. Det har evnen til at producere damp efter kun 30 sekunder.
Dobbelt brug
Det opretstående produkt kan bruges som en moppe, og med tilføjelsen af ​​tæppet kan svævefly tilbehør også bruges på dine tæpper. Et tryk på en knap løsner den håndholdte enhed, så du kan rengøre endnu flere overflader.
5 meter strømkabel
5m-kablet giver lang rækkevidde og er nemt at rydde væk med den medfølgende kabelopbevaring.
Hvad er der i kassen
12-i-1 damprenser, instruktionsbog
Tilbehør: 2 x mikrofiber gulvklude, tæppeflyvning, forlængelsesdyse, polstring med elastik, klud på bordplade med mikrofiberklud, vinduesrengøringsudstyr, vinklet stråledyse, rund børste, spaltebørste, plastskraber, kande og tragt.