MENU
X

Crock-Pot SlowCooker 5,7 L Express Multico

Bestillingsvare - Forventet leveringstid 4 - 7 hverdage.


Super Slow cooker fra Crock Pot

  • Farve: ................................................................................................................................. Sort
  • EAN nummer: ................................................................................................................................. 5060569670170
Pris 1.199,-
Beskrivelse
Detaljer

Tilbered sund og nærende mad med masser af aroma og smag i slow cookeren fra Crock-Pot. Du fylder blot dine ingredienser i slow cookeren og indstiller varme og tilberedningstid og trykker start – så klarer slow cookeren resten.

  • Tidsbesparende madlavning
  • Bevarer madens næringsstoffer
  • Nem at anvende

I en slow cooker bliver både kød og grøntsager møre og lækkert tilberedt. Den langsomme tilberedning gør nemlig, at smagene rigtigt kommer til deres ret, og at alle næringsstoffer bliver i gryden. Denne Crock-Pot slow cooker kan rumme 4,7 liter og er velegnet til at lave mad til op til 5 personer. Slow cookeren har indbygget timerfunktion, to varmeindstillinger og en funktion til varmholdning. På den måde holder retten sig varm og bevarer smag.

Slow cooker med flere praktiske funktioner

Med slow cookeren fra Crock-Pot får du både en effektiv måde at tilberede måltider og en indergryde med mange anvendelsesmuligheder. Indergryden kan nemlig anvendes særskilt i ovnen, i fryseren og i opvaskemaskinen. Du kan også bruge Crock-Pot på spisebordet og servere direkte fra den keramiske gryde.